RE-FORM BELVÁROSI EGÉSZSÉGKAPU
A RE-FORM Belvárosi Egészségkapu azért jött létre, hogy választási lehetőséget adjon azoknak, akik szeretnének egészségesen élni. Egészségünket természetesnek tartjuk, és csak akkor kezdjük értékelni igazán, ha már elvesztettük. Visszaszerzése, gyógyulásba vetett reményünk azonban sokszor fájdalmas, sőt költséges is! 

Célunk, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek a nyugat-európai gyártók kiváló minőségű termékei azok számára is, akik nem engedhetik meg maguknak az új termékek megvásárlását. Ezért is jelent megoldást a nem teljesen új eszközök beszerzése, kölcsönzése. 

Tudjuk, hogy nagyon sok lehetőség van a beteg ember életminőségének biztosítására, javítására. Segítséget szeretnénk nyújtani a betegségben ápolásra szoruló, vagy önmagát segítő eszközökkel még ellátó, egészségi problémákkal küzdő betegeknek, családtagjaiknak. 

Segítünk megtalálni a számukra leginkább megfelelő megoldást! Tapasztalatból tudjuk, hogy az otthonápolás nagyon komoly fizikai és lelki terhet jelent megfelelő segédeszköz nélkül, betegnek és családtagnak egyaránt. Az otthonápolás megkönnyíthető! Cégünk profi minőségű eszközöket értékesít, amelyek 95%-a beteg által még nem használt, külföldön elfekvő raktárkészletből beszerzett vagy sérült csomagolásból kibontott, illetve felújított termékek.

Az eszközökkel kapcsolatban, és az eszközökkel ellátott ápolási kérdésekben magas szintű tudással és termékismerettel rendelkezünk. Hasznos tanácsokkal tudunk szolgálni a beteg gondozását körülvevő fizikai problémák megoldására,a betegség kezelésére, életminőség javítására megoldást jelentő megfelelő eszköz kiválasztásában is.

Segítünk Önnek és készséggel állunk rendelkezésre, személyesen vagy telefonon, illetve e-mailen keresztül is.
Elérhetőségünk
Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 56.

Telefonszám: 06/30/302-9654

Email: apolasitermekek@gmail.com
Nyitva tartás
Hétfőtől csütörtökig: 9:00 - 18:00 óráig

Pénteken: 9:00 - 15:00 óráig

 
"A felmenőinkről gondoskodni talán a legnagyszerűbb felelősség az életben. Azok, akik előttünk jártak, annyi mindent adtak, és ők tették lehetővé azt az életet is, amit élünk."
- John Hoeven -
cégadatok:

ReForm Egészségkapu Nonprofit Kft.

cím: 
3529 Miskolc, Apáczai Csere János u. 1.

adószám: 
27064135-1-05

Bankszámlaszám:
10402764-50526855-51781008
adatvédelmi nyilatkozat

felhasználási feltételek
Cég elérhetősége:

e-mail cím: 
apolasitermekek@gmail.com

telefonszám:
06/30/302-9654